Přednáška: 15.1.2016 | 16:00 ASIE

Vystudoval brněnskou SOŠ Charbulova v oboru kuchař. Pracoval v Rakousku a Anglii jako Head Chef ve francouzské hotelové restauraci. V současnosti pracuje jako šéfkuchař v Arabsko-indické restauraci Klub cestovatelů v Brně. Aktivně cestuje za jídlem do exotických zemí, píše články o etnokuchyních, přednáší pro školy o exotickém jídle a pořádá multikulturní programy pro mládež zaměřené na kurzy vaření arabské a indické kuchyně. Vaření jedlého hmyzu se věnuje od roku 2010.

ASIE
Dejte cestování nový rozměr a nechte na cestách zažít trochu vzrušení i Váš žaludek. Když Vám ve Vietnamu nabídnou štíra, nebo v Thajsku smaženého švába, tak sníst to, bude chtít dávku odvahy. Není ale silnější vzpomínky, než ta, která vám utkví jako chuť, nebo vůně. Milan Václavík je profesí kuchař a srdcem dobrodruh. Na svých cestách se snaží nakouknout pod pokličku místním kuchařům a sbírá exotické recepty. Mimo jiné je jedním z největších propagátorů hmyzí kuchyně v ČR. Přijďte si poslechnout povídání o tom, jak chutná Jihovýchodní Asie. Otevřete svoje žaludky, ochutnejte například smažené červy, kteří se budou připravovat přímo před Vámi! Cestuj, poznávej, ochutnávej...!

Submit to FacebookSubmit to Twitter
načíst víc držením SHIFT načteš vše načíst vše

www.livingstone.cz3  magicky himalaj 01  promitani brno husa  tajemna indonesie

 


 logo brno b600

Akce se koná pod záštitou  primátorky statutárního města Brna JUDr. Markéty Vaňkové  a za podpory statutárního města Brna